Terugblik op de Kick-off

Nogmaals bedanken we alle 40 scholen van stichting KOE, VCO en Consent die zich inmiddels hebben aangemeld voor deelname aan het Kids4Twenteprogramma voor het huidige schooljaar 2020/2021. Daarmee is een nieuw record gezet van het aantal deelnemers!

Vorige week was de Kick-Off van Kids4Twente. Een samenkomst van alle deelnemende scholen op Hangar21 (Vliegveld Twenthe) waar onder meer een toelichting werd gegeven op het Kids4Twente programma 2020/2021. Ook bogen we ons samen in groepjes over de vraag hoe we Wetenschap & Technologie (W&T) onderwijs (verder) in onze eigen scholen zouden kunnen integreren. En verzamelden we jullie ondersteuningsbehoefte bij het (leren) onderwijzen van W&T in je eigen klas, zoals wensen voor workshops, coaching en gereedschappen.

Bekijk de video

Bekijk de onderstaande video voor informatie die op de Kick-Off is gedeeld voor een aantal opbrengsten uit het groepswerk. Kon je niet aanwezig zijn op de Kick-Off of overweeg je nog om deel te nemen aan Kids4Twente? Dan is deze video misschien waar je op hebt gewacht!