Schrijf je in voor Gear-up!

Omdat we de Gear-up bijeenkomsten digitaal organiseren vanwege COVID, is het van belang dat je je inschrijft voor deze bijeenkomst. Dit zodat wij je mailadres kunnen toevoegen aan een nieuw aangemaakt Team. In dit team kunnen alle deelnemers ervaringen uitwisselen, vragen aan elkaar of aan ons stellen, documenten opslaan, naslagwerk terugvinden en alle digitale bijeenkomsten terugkijken.

Bekijk de webinars van Tim terug

Afgelopen dinsdag verzorgde Tim Post twee webinars voor alle deelnemende scholen. Tim presenteerde allerlei voorbereidingen voor leerkrachten en schoolleiders voor het onderwijzen van W&T op school. Daarmee hopen we dat jullie beslagen ten ijs te komen voor de Gear-Up workshops in november. In de volgende nieuwsbrief delen we meer details over Gear-Up.

Tim’s webinars zijn opgenomen, zodat iedereen die verhinderd was alsnog alle informatie tot zijn of haar beschikking heeft. En mocht je behoefte hebben aan herhaling, dan kun je de webinars dus zo vaak kijken als je wilt. Deel de webinars gerust met collega’s in je team!

Webinar voor de schoolleiders

Webinar voor de leerkrachten