Geen Catch-up, wel hulp op aanvraag

Met de start van dit nieuwe kalenderjaar heeft ons reguliere onderwijs weer plaats moeten maken voor afstandsonderwijs. Reden dus om onze geplande Catch-Up bijeenkomsten van 19 en 21 januari voor zowel de schoolleiders en de leerkrachten te schrappen. Stabiliteit en aandacht zijn namelijk belangrijke voorwaarden voor schoolontwikkeling. We leven mee met jullie in deze onrustige tijd!

Hulp voor wie wenst

Voor wie wenst staat het Kids4Twente Team paraat voor tussentijds advies en hulp. Bijvoorbeeld, hoe W&T-onderwijs op afstand mogelijk is of welke kleine voorbereidingen je momenteel zou kunnen treffen voor een toffe W&T-opdracht later dit schooljaar. Ook bieden we je graag lesvoorbeelden, voor wie wenst. Helemaal vrijblijvend en op maat voor jouw situatie.

Interesse? Mail je advies- of hulpvraag naar info@kids4twente.nl. We brengen je dan in contact met een van onze onderwijskundigen. 

En hoe verder?

De aankomende periode wachten we samen met jullie de ontwikkelingen rondom corona af. Zodra ons reguliere onderwijs weer is teruggekeerd, laten we van ons horen met plannen voor de resterende periode van dit schooljaar. Tot die tijd heel veel sterkte deze periode!